Cardio– en Corepower training

Deze training duurt 60 minuten. In dit uur gaan we samen aan de slag met een intensieve circuittraining. Hierbij ligt de nadruk op het verbeteren van uw prestatievermogen. Denk hierbij aan rennen / fietsen / springen / werpen / stoten en trappen.

Het uiteindelijke doel van deze training is het verbeteren van uw uithoudingsvermogen, stofwisseling, lichaamshouding en prestatievermogen. U zult merken dat na slechts 2 a 3 trainingen, van 60 minuten per week, er al zichtbaar resultaat meetbaar is. Kortom: een ideale trainingsvorm!

Voordelen:

Het betreft een korte intensieve training waarbij de nadruk ligt op een hoog calorieverbruik. Ook een aantal uren na de training is er effect in de vorm van een verhoogde stofwisseling.

U heeft het druk en weinig tijd voor uitgebreide traingingsprogramma’s en u wilt toch graag effectief en sportief aan de slag? Met slechts 2 a 3 trainingen per week merkt u resultaat: u werkt onder persoonlijke begeleiding aan een fitter, strakker lichaam en u zult merken dat uw kracht toeneemt en uw motorische vaardigheden verder ontwikkelen.

Interesse?

Neem gerust vrijblijvend contact op! Ik beantwoord graag uw vragen.

flyer_cardio_vb4