IMG_3472

Bootcamp op de scharberg

Deze week werd ik getipt door Erline Janssen dat er vandaag , zaterdag 19 december 2015 een Bootcamp plaats zou vinden op de Scharberg te Elsloo. Dus vanmorgen met mijn fototoestel op weg om de deelnemers te ontmoeten en te fotograferen. Wat ik aantrof waren een aantal heel enthousiaste mensen met hun Bootcamptrainer Eric Jansen. Samen heb ik ze met veel plezier op de gevoelige plaat vastgelegd.
Ze komen regelmatig trainen bij elkaar om er met Eric Jansen uit Elsloo, personal trainer en voedingscoach te kunnen trainen. Eric heeft zijn ervaringen en kennis omgezet in een sportcarrière als fitnessinstructeur, trainingsadviseur werkzaam in diverse sportcentra. Verder is Eric voedingsadviseur en begeleider van onder andere 50-plussers. Ook is hij er voor de individuele sporters als personal trainer. Eric is 100% gecertificeerd als personal trainer, fitnesstrainer, vitaliteitscoach en diabetes bewegingsinstructeur.
Foto 1: vlnr Vincent Bonset / Siem Jansen / Denise Gelissen / Eric Jansen – Bootcamptrainer van Fit Forever te Elsloo / Erline Janssen. Voor de goede orde 9 januari is er een open dag waar men met de diverse zaken kan kennismaken.(Foto/tekst gemaakt door Fons Verhoeve)

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *